GIRIS

84krastsb.org

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

BİRLİKTE YAPACAKLARIMIZ
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi

En altSayfa: 1
BAŞLIK: BİRLİKTE YAPACAKLARIMIZ
BİRLİKTE YAPACAKLARIMIZ 7 Ay, 3 Hafta önce Karma: 1  
Sevgili Devre Arkadaşlarım.

10 Ocak 2010 tarihinde yaptığımız yılın ilk toplantısında aldığımız karar uyarınca birlikte yapabileceğimiz işlerin başında ne yaparsak yapalım; ister dernek ister, ticari bir süreç veya adın ne olursa olsun yapılacak iş için öncelikle belli bir masrafının olacağı bu nedenle öncelikle bu sorunu çözmemiz gerektiği kararı verilmiştir.

Bu amaçla bir heyet teşkil edilerek yardımlaşma sandığı benzeri bir sandık oluşturulmasını, bu sandığa üye olmak isteyen devrelerimizin belli bir sözleşmeyi imzalayarak belirlenen aidatı ödeyeceğini taahhüt etmesi istenmiştir.

Bu şekilde katılım yapan arkaşların katılımı ile dernekleşme veya ticari bir birliktelik başlatmak istenmiştir.

Bu sadece bir düşünce olup, bu konuda tüm devre arkadaşlarımın fikirleri ve katkılarını bekliyorum.
A.YILDIRIM (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 3
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkezin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.

Cvp:BİRLİKTE YAPACAKLARIMIZ 7 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0  
sayın ayhan devrem bu siteyi yeni buldum ve hemen üye oldum daha önce alınan kararlar neler bilmiyorum güzel düşüncelerinizin olduğunu tahmin ediyorum. ileriye dönük yapılacak olan her sosyal faaliyetler birbirimizi dahada yakınlaştıracaktır. bütün 84 lü devrelerime selamlar
zekai (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph

7 Şubat'da ALINAN KARARLAR 7 Ay önce Karma: -1  
Sevgili Devre Arkadaşlarımız
7 Şubat 2010 günü yaptığımız toplantıda iki önemli karar alınmıştır.

Bunlardan Birincisi 17 Nisan'da KONYA'ya gitme kararı alınmıştır.

İkincisi ise sandık kurma çalışamaları için örnek bir sözleşme tutanağı hazırlanmış olsa da bu tutanağın içinde neler olup olması konusunda veya bu sandığın amaçlarında nelerin olup olmaması konusunda düşüncelerinizi bu sayfada yazmanızı ve alacağımız ortak bir kararla bu düşüncenin hayata geçirilmesi benimsenmiştir.

Tüm devre arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.

Site Yönetimi
YÖNETİM (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 18
graph
Son Düzenleme: 2010/02/08 00:56 Tarafından YÖNETİM.

En üstSayfa: 1

Kimler Sitede?

Notice: Undefined variable: tooltipScript in /home/i4k10000/public_html/modules/mod_liveuserspro/mod_liveuserspro.php on line 220
Hic bir uye sitede degil!
Misafir: 1

ZIYARETCI RAPORU

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün19
mod_vvisit_counterDün181
mod_vvisit_counterBu Hafta502
mod_vvisit_counterBu Ay1640